Have Any Questions?

+91 81034-99950

healthblog

10 perc elteltével öblítse le a normál hidratálót.

10 perc elteltével öblítse le a normál hidratálót.

Használathoz masszírozjon egy kicsit az arcába és a testbe, és hagyja 5 percig, mielőtt meleg víz alatt öblítené. Itt van egy egyszerű kezelés: vágjon fel egy citromot vagy mészet felére, majd meghintje azt barna cukorral. Hajlítsa be a könyökét, és lökd be közvetlenül a citrusba, majd csavarja oda a gyümölcsöt. A gyümölcssav a cukor segítségével levágja az elhalt bőrt. Veggie revitalizáló

A testmaszk ezt az erőművet létfontosságú tápanyagokkal töltik be, hogy segítsék a bőrt megújulni és újjáéleszteni. 2 tojás, enyhén megverte ¼ csésze méz

Össze kell masszolni az avokádót és a sárgarépát egy közepes tálban. Keverje hozzá a tejet, az enyhén megvert tojást és a mézet. Vigye fel a keveréket a nedves bőrre, majd hagyja bekapcsolva 10-15 percig. Öblítse le langyos vízzel.

7. Joghurt Soother

Próbálja ki ezt a testmaszkot, hogy segítse az irritált bőr megnyugtatását. A joghurtban lévő tejsav óvatosan lebontja a száraz bőrsejteket, és a kurkuma egy jól ismert gyulladásgátló. Vigye fel a nedves bőrre, és hagyja 10 percig. Öblítse le langyos vízzel, majd hidratálja. Bőr kiegyensúlyozó arca

Van-e pattanás hegek vagy más sötét foltok az arcán? Használhatja az enzimeket bizonyos ételekben, hogy megkönnyítsék őket! Itt van egy nyugtató maszk, amelyet kipróbálhat. Jelentkezzen az arcára, és hagyja be kb. 10 percig. Öblítse le meleg vízzel.

9. Sütőtök kényeztetése

A tiszta, puha bőrért- és egy okos módja annak, hogy a sütőtök dobozát felhasználhassa, amely a karmaszámot gyűjti össze az elmúlt hálaadás óta- próbálja meg ezt az arcmaszkot.

1 (15- uncia) Lehet, hogy a sütőtök püré (nem tök pite töltelék) ¼ csésze sima joghurt ¼ csésze méz ¼ őrölt mandula olívaolaj

keverje össze a konzerv tököt a joghurttal, a mézzel, a földi mandulával és egy szitáló olívaolajjal. Vigye fel a bőrre, és vegyen be egy forró fürdőt, hogy a maszkban lévő gőz és enzimek elvégezzék a munkájukat. 10 perc elteltével öblítse le és vigye fel a normál hidratálót. Hűtse le a maradékot, és egy héten belül használja.

10. Az arc tisztítása

Ha zsíros bőred van, próbálja ki ezt az édesen illatos bozótot. Az agyag elősegíti a szennyeződések és a felesleges olaj eltávolítását, míg a zab és mandula hámlasztja és megnyugtatja a bőrt. Bónuszként a levendula kiválóan alkalmas a stressz enyhítésére! – Keverje össze a méz és a fehér kaolin agyagot. (Megtalálhatja az agyagot online vagy az olyan boltokban, amelyek természetes szépségápolási termékeket hordoznak.) Távolítson el egy evőkanál bozótot, és keverje meg a vizet, hogy vastag pasztát készítsen. Masszírozza az arcát és a nyakát, és hagyja bekapcsolva 10-15 percig. Tárolja a maradványokat a hűtőszekrényben zárt tartályban. Készítsen vele egy arcradírot! A bor borkősavat, egy fantasztikus hámlasztást tartalmaz. Keverjen össze néhány teáskanál cukrot elegendő borral a paszta készítéséhez, majd masszírozza a tiszta bőrbe. Három fiú szülei és több mint egy tucat könyv. Miután évente ezreket takarítottak meg mindennapi tippek és egyszerű életmentők felhasználásával, saját vállalkozást indítottak abban a reményben, hogy megosztják tudásukat másokkal. Ismertek arról, hogy a barátaik hűtőszekrényeibe lépnek, hogy fejjel lefelé fordítsák tojásaikat, hogy hosszabb ideig tartsanak. Reinagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2011. október 25. 4-perces ReadEpisode #160 Play Pause Hallgassa meg az okostelefonját. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. Az alkalmazások egyik legnépszerűbb-és leghasznosabb-kategóriája azok, amelyek segítenek az egészség és étrend különféle aspektusainak megfigyelésében és kezelésében.

Vannak olyan alkalmazások, amelyek lehetővé teszik az ételek és éttermek táplálkozási adatainak felkutatását, az ételek bevitelét, naplózási statisztikáit, a fogyás ábrázolását, az alvási szokásainak elemzését, akár a víz figyelemmel kísérését is. ivás. (Azok számára, akiknek okostelefonja nincs, ezek közül sok web-alapú alkalmazásokként is elérhető.)

Ez a fajta nyilvántartás egy kipróbált és valódi viselkedésmódosítási technika. Ha nehezen tudja kezelni a pénzét, például a Money Girl azt javasolhatja, hogy kövesse nyomon a kiadásait egy -két hétig. Ha nem tudja kitalálni, hová telik az ideje, a termelékenységi szakértők, mint például a Get It Done Guy, javasolják a tevékenységek naplózását. És ha néhány fontot próbál elveszíteni, akkor a táplálkozási szakember vagy a dietetikus azt javasolhatja, hogy tartson élelmiszer -naplót.

Ez a fajta nyilvántartás nemcsak értékes információkat szolgáltat a szokásairól – például a túllépéskori idők és helyek feltárása, vagy csak a Lattes -re költött – de csak a cselekedet A viselkedés rögzítése általában megváltoztatja azt. Még akkor is, ha senki sem fogja látni az étkezési naplómat, de én, ha tudom, hogy le kell írnom azt a sütit, akkor csak kihagyom. , természetesen. De most megteheti a mobiltelefonján is – és ez néhány előnyt kínál. Mindig legyen velünk mobiltelefonunk, és nagyon egyszerűvé és kényelmessé teszik a dolgok naplózását, amikor a nap folyamán megyünk. Bármit is szeretne nyomon követni – a súlyt, a vízfogyasztást, a kiadásokat, az edzéseket, a kalóriákat -, van egy alkalmazás (és linkeket talál az alábbiak néhány kedvencemre). Ráadásul, mivel mindenki folyamatosan bolondozik a telefonjaival, senkinek sem kell tudnia, mit csinál. És a papír ne. Például, egyszerűen beolvashatja a vonalkódot arra a fagyasztott vacsorára, hogy táplálkozási elemzést kapjon, vagy – ha áthalad -, hogy hozzáadja az étrendjához. Egy japán technológiai vállalat még egy olyan alkalmazáson dolgozik, amely lehetővé tenné, hogy egyszerűen elkészítsen egy képet a tányérról a kamerájával, hogy elemezze a kalória tartalmát. Van egy DrinkTracker nevű alkalmazás, amely nemcsak naplózza, hogy hány italt kapott, hanem becsüli meg a vér alkoholtartalmát – és hívjon neked egy taxit, ha nem alkalmas arra, hogy vezetjen

közösség

A

támogató csoportok mindig is hatékony eszközök voltak a változásokhoz és a mobil alkalmazásokhoz, mint például a népszerű Lose It és a Calorie Count, nemcsak az élelmezés és a testmozgás nyomon követésében, hanem a támogató közösséghez is kapcsolódnak. Még jobb, ha a közösség olyan emberekből állhat, amelyeket valójában nem ismersz a valós életben. , MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

A kutatások azt sugallják, hogy a magasabb fehérjetartalmú ételek segíthetnek a fogyásban, a lassú öregedésben és a sebesség visszanyerésében. De mi van, ha nem akarja – vagy nem tud – ilyen sok fehérjét? Olvassa el a tippeket arról, hogyan lehet nagyobb előnyöket szerezni a kevesebb fehérjéből. Kevesebb fehérje, amelyet jelenleg lejátszási problémák tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. Mindenki számára hasznos, de különösen kritikus az 50 év feletti csoportok számára: azoknak, akik a fogyás folyamatában vannak, és azok, akik felépülnek a súlyos sérülések, betegség vagy műtét miatt. Mindhárom csoport hajlamos a gyorsított izomvesztésre, ami mindhárom állapotot (az öregedés, a fogyás, a gyógyulás) kihívást jelent.

Ironikus módon, azoknak a csoportoknak, amelyeknek a leginkább a fehérje -szintézis maximalizálásából származnak (idősebb felnőttek, aktívan fogyók, és a betegségből vagy sérülésből gyógyulók), valószínűleg sokkal kevesebb fehérjét esznek, mint az átlag Napi 90 gramm bevitel. Lehet, hogy általában kevesebb kalóriát vesznek be a fogyás érdekében. Lehet, hogy kisebb étvágyok miatt kisebb étkezést fogyasztanak. Vagy a fehérjemű ételek egyszerűen kevésbé vonzóak számukra. Meg tudja-e kapni a legtöbb izomépítő előnyt, ha napi 50 hivatalos oldal vagy 60 gramm fehérjét szed? Jobb, ha ezt a kisebb mennyiséget egyenletesen osztja el három étkezés során? Mi van, ha kisebb gyakoribb ételeket eszel? Néhánynak nehéznek kell lennie a fehérjékben, mások könnyebbnek, vagy mindegyiküknek van egy kis fehérje?

A Wayne Campbell által a Purdue Egyetemen végzett elemzés azt sugallja, hogy az izom megőrzéséhez, a napi egyszeri 30 gramm küszöb megütése jobb, mint soha nem üti-különösen a három csoportunk számára, hogy megnövekedett az izom kockázatának megnövekedett kockázata. veszteség. Naponta kétszer történő ütés jobb, mint csak egyszer ütni. . Campbell és egy kis józan ész alkalmazásával a következő iránymutatásokat állítottam fel azok számára, akik-bármilyen okból-ne esznek napi 90 gramm fehérjét. Diéta

Maxt legalább napi egyszer. Ha csak 50 gramm fehérjét eszik naponta, akkor jobb, ha egy étkezéskor 30 -at eszik, mint hogy egyenlően osztja el három vagy több étkezés között. Ha napi 2 fehérje-maxted ételt tud kezelni, még jobb.

Tegyen meg mindent, amit tudsz. Ha a 30 gramm fehérje egyszerűen több, mint amennyit egyetlen étkezéskor tud kezelni, akkor 20 vagy 25 gramm étkezés során továbbra is több előnyt jelent, mint 5 vagy 10 gramm.

Kerülje el több mint 30 gramm fehérjét étkezéskor. Noha ez az extra fehérje üzemanyagként használható (azaz: kalóriák), ez nem segít az izommegőrzésben. Vigye ezt a fehérjét egy másik étkezésre vagy snackre.

Ne csak táplálja az izmait: Használja őket. Tudod, mi működik még jobban, mint a fehérje, hogy új izmokat építsen? Gyakorlat. És tudod, mi működik jobban, mint önmagában a testmozgás vagy a fehérje? Gyakorlat plusz fehérje.

Az egyik végső figyelmeztetés: Ennek a kutatásnak a nagy része feltételezi, hogy a szóban forgó fehérje kiváló minőségű fehérje, nevezetesen sovány hús, hal, baromfi, tej, tojás vagy savófehérje por. Ha a fehérjét növényi forrásokból, például hüvelyesekből, diófélékből és gabonafélékből kapja, akkor az étkezés során lényegesen több, mint 25-30 gramm fehérjét igényelhet a fehérje szintézis maximalizálása érdekében.

Lásd még: Hogyan Az izom felépítése növényi alapú étrendre

A DRS-nek köszönhetően. Paddon Jones és Campbell az összes fontos kérdéssel kapcsolatos munkájukért és a szakértelmük kölcsönzéséért a beszélgetésünkhöz. Küldjön e -mailt a nutrition@quickandDirtytips.com e -mail címre, vagy tegye közzé a Nutrition Diva Facebook oldalra. És ne felejtsd el feliratkozni a podcastra, hogy ne hagyj ki egyetlen epizódot. , LD/N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

A fitneszipar teljes történetében a fogyasztóknak most több választási lehetősége van, mint valaha. De hogyan lehet tudni, mely eszközöket vagy szolgáltatásokat kell költeni a nehezen megkeresett pénzére? Get-Fit Guy interjút készít Colleen Logan of Icon Health & amp; A fitnesz és a profi kerékpáros, George Hincapie, hogy segítse a hype átvágását.

Brock Armstrong Get-Fit Guy, 2021. június 15-én, 6 perces ReadEpisode #538 Play szünet Hallgassa meg, hogyan válasszon otthoni edzésplatformot. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. A gyors és piszkos

Amikor kiválasztja, hogy melyik felszerelést vagy online edzésplatformot vásároljon, néhány dolgot szem előtt kell tartani, beleértve:

A berendezések és a modalitások sokféleségének változatosságainak változatosságai Az ár pontjai A vállalat A rekordok és a történelem

megemlítettem és megmutattam a helyhez kötött kerékpárt, amelyet otthon használok néhány korábbi epizódomban és edzésvideókban. Ez egy PROFORM PRO 22 Studio Bike, amely az IFIT edzésplatformot tartalmazza. Nagyon kompakt, könnyen mozgatható, és egy nagy tabletta képernyővel rendelkezik, amely csatlakozik a Bluetooth fejhallgatóhoz és a pulzusmérőhöz. Elegendő mondani, hogy jól csinál nekem.

Egy olyan idő alatt, amikor a virtuális és az online képzés minden idők legmagasabb szintjén van, sok időt töltöttem arra, hogy megvizsgáltam, hogy melyik eszközt akartam rendezni az otthonomban, hanem azt is, hogy melyik platformra lenne szükségem. előfizetés az eszköz kihozatalához.

Beyond Ifit, előfizetésem van (sokan ingyen adtak nekem) több mint néhány platformon (beleértve a JRNY -t és az alomovákat). És mivel közel 50 éves vagyok, hosszú története van különféle fitneszplatformokkal, kezdve a VHS szalagon végzett edzésekkel.

Amikor lehetőséget kaptam arra, hogy beszélgethessek Colleen Logan -nal, az Icon Health & amp marketing alelnökével; Fitnesz, ugrottam rá. Colleen közel 20 éve dolgozik az iparban, és látta, hogy sok divat jön és megy.

Az otthoni fitnesz -berendezések iparának

ikon egészsége & amp; Az Utah -i Loganban székhellyel rendelkező fitnesz egy olyan cég, amely futópadokat, helyhez kötött kerékpárokat és ellipsziseket tervez, gyárt és értékesít, valamint az IFIT márkát, amelyet korábban említettem.

beszélgetésünk során megkérdeztem Colleen -t, hogy érzi magát az online fitneszipar virágzásában. Arra gondoltam, hogy ez egy dicey és talán még a root helyzet is, de Colleen biztosította, hogy nem az. „Jelenleg ez a gyönyörű dolog, hogy a fitneszpiac teljesen felrobban. Mindig növekedési ipar volt, de manapság egy felrobbanó növekedési ipar. Szeretjük a versenyt, mert több versenytárs beszél a fitneszről és a fitnesz szükségességéről, valamint az otthoni fitnesz kényelme [mindenki számára jó] – az emelkedő dagály felemeli az összes csónakot. ”

Interaktív és passzív edzések

Az egyik oka annak, hogy az otthonom számára az a tény, hogy interaktív, nem csak passzív.

Author

Dreamholidayz