Have Any Questions?

+91 81034-99950

healthblog

Азия не беше тромава, но Северна Америка + Европа са така, че купете тези!

Азия не беше тромава, но Северна Америка + Европа са така, че купете тези!

И развълнуван да яде отново овесена каша на Kerf !!

спах до 6:26 днес и попаднах в моите 8 часа. Тренировката е насрочена за време за време на Куитин.

Мат прави инвентар в понеделник, така че той беше вкъщи, за да помогне да направи закуска.

Миксът

1/3 чаша овес1/3 чаша мляко1/3 чаша вода1/2 с. Л. до хранителния магазин!) Вила, разбъркано в Galaxy Granola! Crofter’s North America се отоплява в микровълновата и се изля върху кленово бадемово масло на Topjustin

варенето …

Помогнете ми днес момчета – ума ми е Снимане!

консумиран, докато се опитва да наваксаме офиса !!

Ние сме толкова зад телевизията! Glee, Office, 30 Rock. И коректен ли съм, че Gossip Girl се завръща тази вечер!?!?! Или съм седмица по -рано. Календарът ми казва днес. Ahhhhhhhhhh !! Най -доброто шоу някога.

Изключете, за да започна новата си ротация в корпоративна уелнес фирма. Развълнуван (и изтощен).

Още публикации от Kath:

Още етаж !!

Не можах да устоя … и това наистина е най -доброто място за фотография

това!

Мога само да си представя колко невероятна ще бъде верандата през лятото!

[Виждате ли улука ни отляво? Веригата на UpsideDown Bells? Пластмасовият улук просто не отиде … обичайте модерното усещане от това!]

Обядът беше голяма салата. Бях в пекарната преди обяд и имах няколко хапки от спанак фета и бисквитка от джинджифил от дъската, преди да се отправя към дома за обяд, така че се опитах да направя обяд по -малък от нормалното. Със сигурност не изглежда по -малък!

салата с тост, яйце, приготвено в микровълновата (яйца с яйца – не мислете, че някога ще го правя отново ..), Клем и салата със смесена Зелени, моркови, авокадо и тамари за десерт (= сол Кат:

Коледната вечеря може да е закъснял с ден, но имаше вкус също толкова добър, колкото би имал за Китай на мама!

Наработихме апетит с мощност разходка в The сняг.

Беше фригидно!

Снежинките атакуваха гerbs

и обещавам, че нямах вентилатор, настроен на снимачната площадка, за да взриви косата ми – това е 100% силен блъскане!

След завръщането ни в Marsh Harbour Inn, отворихме Brews. Вие верни читатели знаете колко Мат и аз харесваме висококачествени, интересни бири. Но знаехте ли колко бири са разменени в нашето семейство тази Коледа!? Имаме най -добрия избор на бар на острова.

Опитвам се да се придържам с една до две питиета на нощ – най -вече само защото съм склонен да се прекиквам на плешива глава и да се чувствам болен през нощта / сутринта. Така че, ако ще се придържам към една нощ, по -добре да е добър!

Вдигнах в знак на токена си на Dogfish Raison d’Etre, но не бях потънал в него. Беше малко метално!? Предадох го на панела за тестване на вкуса.

В крайна сметка буквално дегустирах пътя си по тази линия – само унция или две тук или там. В крайна сметка се равнява на пълна бира, предполагам!

Две плюс един равен на три!

Това!

Предястията включват чипове и гуак и салса

и забавлението беше осигурено от нашите нови приятели, дъщеря и приятели на ханджиите !! Те са такива сладки, хубави момичета!

празничен екипаж

коледната вечеря направи появата си –

сладък картоф на мама (което аз обичамеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееено и ракия !!) и брюкселските зелици на Карън, приготвени в бекон и балсамик и накрая, бобът на Heirloom на Карън, приготвен от нулата с домашно огледано доматно песто. Рецепта идва в бъдеще, защото беше невероятно песто!

Имахме и остатъчни скариди и кюфтета, но тази вечер нито ми извикаха името ми. Бях напълно доволен от трите си любими гарнитури !!

Мисля, че им хареса още повече като триъгълник в чинията си, отколкото ако бяхме имали цялостната коледна вечеря, от която да избираме (оставихме шунка и круши и повече в Хилсбъро).

Върнах се за секунди на сладките картофи – ракия Крух Любов! Пай – толкова съжалявам, че не беше тук, за да му се наслади! (Candace е майката на Мат Алън)

и новите ми приятели момиче също ми дадоха мини кекс – споделих го с мама и тройни, колеги любители на черешката!

Надявам се, че всички съм подхранван Горе за слънчево бягане утре сутринта. Щом тази буря премине през нощта, нямаме търпение да излезем и да разгледаме острова.

[Завърших книгата си !!]

Още публикации от Kath:

Аааа, цветовете на пролетта!

излязоха за бягане тази сутрин и беше страхотен !!! Всичко от моето облекло до моето темпо беше на място. Обичам да тичам с Камелбак. Никога не съм получавал тази жажда при моите писти на 6 мили и под, но да имаш водата е толкова хубаво. И аз мисля, че помага на моята издръжливост. [Направих куп изследвания на хидратацията и въглехидратите и планирам микса, който да си сложа по време на моята раса и последни тренировки. Скоро ще сподели подробности! Днес беше просто вода, тъй като 6 мили не гарантираха допълнителен Чо.]

Изведох слънцето от леглото с….

6.0 мили

52 52 : 52

9: 018: 438: 348: 428: 538: 58

Знаеш, че е пролетта, когато….

Пролетната смес се появява отново !!! Най -добре. Кафе. Някога.

Също така отвориха Европа и съм влюбен. Тези конфитюри са страхотни, защото са тромави. Това е любовта. Азия не беше тромава, но Северна Америка + Европа са така, че купете ги!

Не можах да устоя на повтарянето на вчерашния овесен комбина 4 чаша мляко3/4 чаша вода1/2 с. Л. Чиа1 Цяла средна бананапинча сол, ванилия, твърде много канела (изхвърлена в!) Лене (1/2 с. Л.) Коконаутакао Блис !!! Нутцо !! Европа на Крофтер !!

едно семе, цъфтящо в пролетно цветно легло в главата на Бора Бора!

Колко от вас бягаха преди изгрева тази сутрин? Докъде стигнахте?

Още публикации от Kath:

Тя има стоманени челюсти

Тя може да работи с ножици

и Може ли да смаже стъкло с голата си ръка….

Имах инцидент тази сутрин

Опитвах се да отделя зелената част на френската преса от чашата и някак си ръката ми просто смазана Стъклото (и е доста гъста!) Отне огромен пробив от десния ми пръстен и намажете средния ми пръст и дланта малко.

Наистина имам късмет. Открит

[Това не беше реконструкция – наистина казах на Мат да грабне камерата!]

Само с 30 минути до йога, не знаех дали бих направил Това, но стомахът ми се настани и аз си силата назад и удвоих ръката си нагоре и продължих по моя весел път.

Bikram Round III

Днешният клас Bikram всъщност беше доста добър! Знам, че йога се отнася до инструктора и днес беше много по -добър – помага ми с пози и използвайки успокояващ глас. Вероятно свързана, имах много по -добра практика и успях да се предизвикам по -нататък. Все още не мисля, че Bikram е за мен, но ако това беше единственият вид йога, който съществуваше, бих участвал.

Друго, защо се преместихме тук момент

Когато колоех вкъщи в хубавата си велосипедна лента и попаднах на стоп светлина, имаше буквално около 6 други мотоциклетисти около мен. Повечето приличаха на студенти на път за вкъщи от клас. Обичам колко други мотористи има!

Пристигнах вкъщи в 14:00 (при размиримостта нямах време да ям закуска преди йога, но за щастие не бях твърде гладен по време на час или моя Возете се до дома благодарение на по -късна закуска).

боровинки? Грозде? Череши?

сливи на Дамсън. Те са с размерите на голямо зелено грозде, но иначе много подобно на слива. Вчера ги вдигнахме на пазара.

През повечето време мразя остатъците, но днешното бурито звучеше толкова привлекателно! Вероятно защото имаше вкус на свеж снощи и не всички мазни (мисля, че най -вече мразя остатъците, защото яденето на наистина богата и/или мазна храна у дома не е толкова привлекателно, колкото е в приятната атмосфера на ресторант). Но по -небрежните остатъци (четене = по -леки/по -здрави) са много привлекателни.

боб + сирене + portabello + pepper burrito, допълнен с пресен домат, зелен пипер и босилек плюс холула!

Напълно удари мястото! (A.K.A. Плул в нашата къща)

Не сме сигурни в коя посока ще вървим с кафе. Може просто да получим заместител на френската преса или всъщност може да купим истинска кафемашина. Правилото трябва да бъде, че получаваме карафа от неръждаема стомана, защото толкова много сменихме стъклото на предишната ни кафемашина, че дадохме цялото нещо от безсилие. Животът в Карън това лято ме накара да обичам звука на кафемашина, включен 🙂 или може просто да получим и двете!

adios!

Още публикации от Kath:

< /p>

това!

Каква славна сватба беше! Много романтика, много щастливи сълзи, вкусна храна, скачащ дансинг и перфектно време.

Церемонията

Томас беше с младоженеца, Дейв, цял ден се приготвяше, така че Карах себе си и няколко приятели на мястото и избрах сенчеста седалка.

Можехме да бъдем сестри, нали? Далеч от фронта може да е, така че не можах да видя много (или да правя снимки), но това беше красива церемония! Томас изглеждаше красив, а булката и младоженеца размениха прекрасни думи. Подобно на Томас и мен, те смесиха семейство и доведоха момиченцето на Дейв на церемонията, което беше толкова сладко. Не е сухо око в къщата!

час за коктейл

и тогава беше време за коктейли и веселие! Колко страхотни са техните Koozies?

Три наздравици за големия вход на булката и младоженеца !! (Колко епичен беше техният вагонер!) Трудно е да се каже отдалеч, но роклята на Маги всъщност беше бельо!

Настройката

Като залягане на слънцето всички се отправихме под павилиона за Вечеря.

Флоралите бяха зашеметяващи! Напомниха ми за нашето! Обичах целия евкалипт, фенери, билки и синьо стъкло.

и разбира се, красивата торта !!

вечеря + десерт

Бюфетът за вечеря беше обслужван от борсата за барбекю и беше толкова добър! Всички не можехме да спрем да говорим за това колко вкусно беше, докато ядяхме.

и тортата беше моркова торта! Пухкава черешка отвън и крема сирене от вътрешната страна. Може би съм имал две парчета …!

*Помпена почивка*

Имаше поне трима от нас, които трябваше да отидем помпа по време на приема. За щастие беше лесно да се направи в колата ми! Трябваше да разархивирам цялата си рокля

Dancin ’

Фотографът Мередит Коу, който познавам от фитнеса, имаше камера с поляроиди и раздадох снимки на хората. Каква забавна идея!

Нямах представа, че Дейв е барабанист! Той излезе на сцената и направи безупречно изпълнение на „Играйте тази фънки музика!“

Ние танцувахме, докато нямахме мехури на краката си (буквално). Тогава беше време за изпращане на искрящ!

смъркане. Парфюм, Potpourri и Aveda свещ!

Карън и аз вечеряхме тази вечер без Мат, който все още играе каубой в Монтана. [Почти страшно е да помислим колко мили ни разделят!]

отворихме малко мерло за повода

и вечеряхме на парм тофу с киноа и зеле

Карън донесе тофуто, което беше вдъхновено от тази рецепта: тофу Пармиджиана.

Тя изпълни няколко нарязани двойни дъбове тофу, които бяха драгирани в яйцето и херби панко трохи. След това тя го сложи с доматен сос, гъби и моцарела и го изпече на 400* за 25 минути, докато сиренето не започне да кафяво. Сервира 4. Беше вкусно !!

Направих кале, като леко го задушавах и хвърлях в соев сос, сол, Уорчестър и чесново злато. Това обаче беше малко солено. Червената киноа беше приготвена обикновена и сервирана под парма.

Предстои да гледаме ядене, да се молим, да обичаме и да отпивам мента чай!

Когато бях в колеж, прочетох Всички романтични романи на Lavyrle Spencer. Сирене или не, те бяха приказни. След като се вдъхновяваше от Монтана, река минава през нея и легенди на есента, сърбеж отново да прочета западен романс. Имате ли препоръки за приказно написани? [Има ли такова нещо!?].

Или просто добър чийзбол. Защото добрата романтика е добра романтика.

Още публикации от Kath:

Знам, че казвам това всеки понеделник, но момчето беше помпа за боди силно !! Крис е учителят в понеделник и както вече казах, сега класът му се нарича „Pump Challenge“, защото надхвърля нормата на BP. Дълго се задържа, десет чисти-N-натискания подред, допълнителни мини комплекти в края на песните.

Това мога да кажа: Никога, никога, никога, никога, никога не се предизвиквам така сам, така че тласъкът е добър!

За обяд приготвих полезно съдържание купчина „o Кале, гарнирано с малко кралица пчела суров мед. Нищо не отнема воня на кале като мед! Масажих малко зехтин, мед и лавандула сол в кале, за да го „готвя“ малко. Суровият мед беше страхотен-придадох го на вкус на мед.

След като бях обсипан и транспортиран до пекарната, докнах салата си с тофу, cucs, домат, лимонов хумус, зелен чушки и маслини.

отстрани: Трио хляб! Не можах да реша коя да имам като филийка: пикантна, хрупкава, сладка, така че имах мини филийка от всеки

всички вкопахме в бисквитките с фъстъчено масло след обяд –

И ще бъде трудно да стоите далеч от 10 -те тигани на Cville Cluster Granola днес следобед!

Трябва да го планирате за закуска.

Имайте чудесен понеделник следобед!

Още публикации от Kath:

Здравейте от нас! В петък следобед отидохме да плуваме с Нона (майката на Томас) и след това се засипахме и тръгнахме към Моно Локо за вечеря. Това беше забавен начин да стартираме уикенда!

Бяхме работили доста апетитното плуване, така че се забихме на този чипс. Обичайте брашните!

Имах подправка-а-рита-това е най-доброто !!

Имах пълнен пипер за вечеря, което беше добре, но не беше, че не беше Колкото и да е добър, колкото на Zocalo!

В събота сутринта, не можахме да намерим Mazen (въпреки че го чухме да се движи на долу, така че разбрахме, че е там и в безопасност) и Томас най -накрая чу почукване отвътре в суетата и Мазен се криеше вътре. Лудо момче! Нямам идея къде е имал идеята да започне деня там.

Ние се притиснахме на дивана за малко, преди да направя огромна семеен съд с овесени ядки.

Разбърках малко Горещото какао се смесва в Mazen’s за шоколадова наслада. Мисля, че може би съм поставил бара високо и той ще поиска това всеки път!

футболната практика на Mazen беше отменена този уикенд, Томас не играеше голф, така че имахме ясна събота . Решихме да се спуснем до къса помпа за малко пазаруване през уикенда!

Бързо спиране в Bodos за сандвичи с гевреци по време на нашето пътуване.

Това е около час път с кола до най -голямата търговска зона, която можете да можете Представете си с всеки. единичен. Магазин. Толкова близо, но досега!

Всъщност сме на пазара за нов диван на горния етаж, по-специално такъв, който е по-подходящ за настаняване, затворен в тъкан, устойчив на петна, така че отидохме в Crate + Barrel и керамика Хамбар, за да се консултира с експертите.

Разгледахме салона II и Верано II в Crate + Barrel. Мислехме, че салонът II е само малко прекалено лепен и искаше нещо с малко повече структура. Verano II изглеждаше по-добре направен диван (и той също е малко по-скъп). И двете идват в опции за шезлонг. Не искаме гигантски секции, просто малък диван с удължаване на шезлонг от едната страна.

Contents

Author

Dreamholidayz